AJSTUDIO DECIDED TO TURN THIS FORMER LAUNDRY, THEN OFFICE INTO ITS OWN CREATIVE SPACE. THE CENTRAL IDEA WAS TO REINTRODUCE NATURAL LIGHT, TO CREATE A STRONG LINK WITH THE EXTERIOR AND TO RE-DISCOVER THE ORIGINAL BUILDING SQUELETON.
A SPAN HAS BEEN OPENED, GIVING PLACE TO AN EXTERNAL PATIO WHERE INTERIOR AND EXTERIOR LIMITS ARE BLURRED BY A TOTAL OPENING FEELING GIVEN BY GLASS
GARAGE DOORS, ADDING SENSE OF LIMITLESS SPACE.
THE ONE-PIECE BRUTALIST BENCH-WALL-TABLET ALSO CONTRIBUTES TO AN ACTIVE AND VISUAL IN AND OUT EXPERIENCE. THE RAW CONCRETE FLOOR VOLUNTARILY FACES A WHITE ENLIGHTENED SPACE UNDERLINED BY BLACK STEEL FRAMES AND WARMED UP AGAIN WITH SLIGHT TOUCHES OF WOODEN TRANSITIONS AND FURNITURE.
THIS PROJECT NATURALLY MIXES ARCHITECTURE, INTERIOR ARCHITECTURE AND FURNITURE IN A SIMPLE AND SUBTLE WAY.



LOCATION : BRUSSELS.
SURFACE : 225M2.
YEAR : 2012.
PICTURES COPYRIGHT : DAVID MARLÉ.








PROJECTS.    ABOUT.    PRESS.    +.





WORKSPACE AJSTUDIO.

AJSTUDIO DECIDED TO TURN THIS FORMER LAUNDRY
INTO ITS OWN CREATIVE SPACE....